Weboldal betöltése...
Képzési kínálatunk
06-20-988-57-88
06-70-234-10-20
06-30-265-46-85
iroda@baboss.hu
BaBoss Consulting a felnőttképző. Már 20 éve mondjuk.

Miért válaszd a BaBOSS-t?

2018-08-10

Hallgatóink eredményes felkészülését, és sikeres vizsgák letételét több módon is segítjük. Rövid betekintést szeretnénk nyújtani arról, hogyan is fogjuk hallgatóink kezét a beiratkozástól a sikeres záró bizonyítvány átvételéig:

 

Minden beiratkozott hallgatónk a beiratkozás alkalmával megkapja a tanfolyam részletes órarendjét, melyből dátum szerint követhető, hogy melyik konzultációs napon milyen tananyag kerül leadásra! 

A beiratkozáskor szintén minden hallgatónk részére átadjuk a választott tanfolyam összes vizsga tatntárgyának kidolgozott tételsorait. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tud részt venni valamelyik konzultációs alkalmon, úgy a tételsorokból könnyedén követheti a tananyagot, és nem marad le semmiről!

Hallgatóink felkészülését nagy mértékben elősegíti a BaBOSS moodle portálja, mely egy elektronikus tananyagokat tartalmazó oktatási portál! A moodle portál segítségével a összes vizsga tantárgyhoz tartozó kidolgozott tételeken kívül széleskörű tananyagokat, segédanyagokat kínál, megtalálhatók itt próba vizsga feladatok, szóbeli vizsgához tartozó iránymutatások, sőt, vizsgatantárgyanként vizsga tesztek is kitölthetők. A teszteket a kitöltés után azonnal kiértékeli a rendszer, és javaslatot is tesz a hiányzó tudásanyag pótlására!

A fentieken kívül, ügyfélszolgálatunk kézsséggel segít hallgatóinkank bármilyen felmerülő probléma esetében. Minden oktatási napon tanfolyamszervező kollégánk személyesen jelen van az óra elején, de szívesen segítenek telefonon, emailban, skypon. 


További információk

Engedély számunk: NSZFH E-000165/2014
A tanfolyam díja bankkártyával is kiegyenlíthető.
Bankkártyás fizetési lehetőség

Adatvédelmi nyilatkozat

Közösség