Weboldal betöltése...
Képzési kínálatunk
06-20-988-57-88
06-70-234-10-20
06-30-265-46-85
iroda@baboss.hu
BaBoss Consulting a felnőttképző. Már 20 éve mondjuk.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamokra?

Többféle módon is:
A legegyszerűbb, és leggyorsabb, ha a honlapon található online "Jelentkezési lapot" kitöltöd, és elküldöd nekünk. A tanfolyami helyszíneken, oktatási időben személyesen is beiratkozhatsz Kollégáinkkal előre egyeztetett időpontban személyes találkozással (06-20-9-88-57-88 ; 06-70-234-10-20, 06-30-265-46-85).

Ha az interneten jelentkezem, honnan fogom tudni, hogy elfogadták a jelentkezésem?

Minden interneten történő jelentkezést visszaigazolunk emailban 24 órán belül, melyben részletes információkat találsz a tanfolyam kezdetével és egyébb tudnivalókkal kapcsolatban.

Hol indulnak tanfolyamok?

A tanfolyamok helyszínét, térképpel, megtekintheted itt.

Kötelező e részt venni a tanórákon?

A tanórákról a megengedett hiányzás mértéke maximum a teljes óraszám 20%.-a. A 20%.-ot  meghaladó hiányzás esetében a hallgató nem bocsátható modulzáró vizsgára. Minden hallgatónk, a tanfolyamok kezdetekor megkapja a tanfolyam részletes órarendjét, illetve a tantárgyak komplett kidolgozott vizsgatételsorait. Ha esetlegesen valami miatt nem tudsz részt venni minden tanórán, az órarendből, illetve a tankönyvekből tudod követni, hogy hol tart a tanfolyam.

Milyen végzettséget tudok szerezni?

A tanfolyamok elvégzésével egy államilag elismert, OKJ számmal ellátott, az unióban is elfogadott szakképesítést szerezhetsz.

Mire jogosít fel ez a végzettség?

A bizonyítványod birtokában önálló vállalkozást indíthatsz adott szakterületen, illetve az adott szakmában vezetői pozíciót tölthetsz be alkalmazottként. Bolti eladó szakképesítése esetén alkalmazotti munkaviszonyt létesíthetsz kereskedelmi egységben.

Milyen bizonyítványt kapok a tanfolyam elvégzésekor?

Itt megtekintheted.

Mikor kapom meg a bizonyítványomat?

A tanfolyam záróvizsgájának befejezésekor azonnal.

Milyen dokumentumokra van szükségem a tanfolyam elvégzéséhez?

Egy - a legmagasabb iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány - fénymásolatára. Egy orvosi igazolásra. Az igazolást a szakellátó állítja ki, melyben igazolja, hogy alkalmas vagy adott szakma (kereskedelem, vendéglátóipar) gyakorlására.

Kötnek e velem képzési szerződést?

Természetesen. A felnőttképzési törvényben meghatározott feltételekkel kötünk minden hallgatónkkal képzési szerződést.

A dokumentumokat mikor kell benyújtani?

A fenti dokumentumokat a tanfolyam megkezdése után maximum 2 héten belül kel benyújtanod.

Mi a teendőm, ha elvesztettem a bizonyítványomat?

Szükséged lesz egy bizonyítvány másolatra. Abban az iskolában, melyben végeztél, ezt okmánybélyeg ellenében kiállítják részedre.

Elfogadnak e külföldön szerzett bizonyítványt?

Természetesen. Mindössze egy hivatalos Magyar fordításra van szükség a bizonyítványról, és ennek fénymásolatát kell hozzánk benyújtani.

Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?

Lásd az adott tanfolyam adatlapján.

Van e lehetőség részletfizetésre?

Természetesen.  A tanfolyamok árát 3 részletben kell befizetned. Egyösszegü tandij fizetés esetén jelentős árkedvezményt tudunk adni (Kivétel az akciós tanfolyamok esetében, ahol az akciós árakból további kedvezményt nyyújtani nem tudunk!)

Mikor kell befizetnem az első tanfolyami részletet?

Az első részletet mindig az első oktatási napon kell befizetned, ami a tanfolyamok indulási dátumának felel meg. Beiratkozáskor nem kérünk előleget! A további részleteket havi egy alkalommal kell befizetned!

Mi történik, ha valami miatt abba kell hagynom a tanfolyamot?

Semmi gond! A befizetett összeg nem vész el. A következő induló tanfolyamunkon folytathatod tanulmányidat. Maximum egy tanfolyami halasztást tudunk elfogadni, és azt is csak adott éven belül.A befizetett összeget visszatéríteni nem áll módunkban, de a következő képzésben való részvétellel befejezheted a tanfolyamot. Amennyiben a szakmai vizsgára történő bejelentés megtörtént, úgy a vizsgadíjat újra be kell fizetned.

Mi történik, ha nem tudok elmenni vizsgázni?

A szakképesítő vizsga első napját megelőző hónap elsejéig jelezned kell ezt részünkre! Ebben az esetben nem kell befizetned a vizsgadíjat, és a későbbiekben bármelyik időpontban részt vehetsz a szakmai vizsgán.

Mit jelent a vizsga garancia?

Amennyiben a tanfolyam minden tanóráján részt veszel hiányzás nélkül, és a modulzáró vizsgáid is legalább 70 %-os eredményre sikerülnek, úgy garantáljuk részedre a sikeres szakmai záróvizsgát! Amennyiben mégsem sikerülne a szakmai záróvizsgád, úgy a következő képzésünkön ingyen vehetsz részt, és a pótvizsga díjának 50 %-át cégünk fizeti! 

Miből áll egy szakmai vizsga?

Lásd az adott tanfolyamok adatlapján.

Hol zajlanak a szakmai vizsgák?

A szakmai záróvizsgák minden esetben a vizsgaközpontban zajlanak.. A gyakorlatok, és gyakorlati vizsgák kihelyezett helyszíneken zajlanak.

Van e a tanfolyam közben vizsga?

Minden modul elvégzése után modulzáró vizsgára kerül sor. A modulzáró vizsgák sikeres teljesítése feltétele a szakmai vizsga megkezdésének.

Hány főből áll egy osztály?

Általában egy osztály 20 fős.

Milyen tankönyvekből tanulunk?

Cégünk minden tanfolyamhoz saját tankönyveket készitett, melyet minden hallgatónk dijmentesen megkap a képzésre való beiratkozáskor. Lásd az adott tanfolyam adatlapján.

Miből kell vizsgázni?

Lásd az adott tanfolyam adatlapján.

Ha itt nem kaptam választ a kérdéseimre?

Hívj minket elérhetoségi telefonszámainkon , vagy kérj információt e-mailben.

Tanfolyamszervezők, hétfőtől vasárnapig 8- 20 óráig: 06-20-9-88-57-88 ; 06-70-234-10-20 : 06-30-265-46-85

Ügyfélszolgálat: hétfőtől péntekig 8-16 óráig: 06-29-350-577


További információk

Engedély számunk: NSZFH E-000165/2014
A tanfolyam díja bankkártyával is kiegyenlíthető.
Bankkártyás fizetési lehetőség

Adatvédelmi nyilatkozat

Közösség