Jelentkezés


Tanfolyamainkra az alábbi lehetőségek közül választva tudsz jelentkezni (kattintson a megfelelő lehetőséget tartalmazó gombra):

Telefonos jelentkezés

Amennyiben nem teljesen biztos abban, hogy Önnek pontosan milyen végzettségre lenne szüksége, illetve tanácstalan, hogy tanfolyamaink közül melyiket válassza, vagy bármilyen egyéb kérdése merül fel képzéseinkkel kapcsolatosan, úgy keresse tanfolyamszervező kollégáinkat hétfőtől vasárnapig reggel 8 órától este 20 óráig. Jelentkezési szándékát jelezheti kollégáinknál, akik regisztrálják Önt a választott tanfolyamra, és ezt emailban vissza is igazolják Önnek a részletes beiratkozási információkkal egyetemben.


Tanfolyamszervezők, hívhatóak hétfőtől vasárnapig 8 és 20 óra között:
06-20-988-57-88 / VIBER is
06-30-265-46-85
06-70-234-10-20 / VIBER is

Ügyfélszolgálatunk, hívható hétfőtől péntekig reggel 8 és 16 óra között:
06-29-350-577

SKYPE:
tanfolyamok

Online jelentkezés
A jelentkezés leggyorsabb és legegyszerűbb módja. Az online jelentkezési űrlap kitöltésével regisztrálhatod magad bármely képzésünkre. A beérkezett jelentkezéseket 24 órán belül visszaigazoljuk részedre e-mailban.

Válaszd ki a tanfolyamot:

A választott tanfolyamhoz szakirányú előképzettség megléte szükséges! Kérjük válaszd ki az alább felsorolt előképzettségek közül, azt amelyikkel rendelkezel. Előképzettség hiányában a választott végzettséget kombinált tanfolyamaink segítségével szerezheted meg.
Válaszd ki a tanfolyam helyszínét:
Név:
Levelezési cím
Helység:
Utca/házszám:
Irányítószám:
Telefonszám:
E-mail:

Legmagasabb
iskolai végzettség

Megjegyzés:
 
 
 

A BaBOSS Consulting Bt. kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelje, és kizárólag saját munkájához használja fel azokat. A regisztrációhoz megadott információkat kizárólag az on-line jelentkezéssel, illetve kérés esetén ajánlatok, információk küldésével kapcsolatosan használjuk fel, harmadik félnek semmilyen esetben nem adjuk át. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Személyes jelentkezés

Amennyiben a személyes jelentkezési formát részesíti előnyben, úgy természetesen lehetősége van személyesen beiratkozni bármely képzésünkre, illetve készséggel állunk rendelkezésére személyes tanácsadással is.


Kérjük amennyiben személyesen szeretne felkeresni minket, minden esetben egyeztessen időpontot tanfolyam szervezőinkkel:


Tanfolyamszervezők, hívhatóak hétfőtől vasárnapig 8 és 20 óra között:
06-20-988-57-88 / VIBER is
06-30-265-46-85
06-70-234-10-20 / VIBER is

Ügyfélszolgálatunk, hívható hétfőtől péntekig reggel 8 és 16 óra között:
06-29-350-577

SKYPE:
tanfolyamok

Személyes beiratkozásra az alábbi helyszíneken és időpontokban van lehetősége:


Ügyfélszolgálatunkon (előzetes időpont egyeztetés szükséges!!):
2220 Vecsés Nagysándor József u. 17/a. Hétfőtől Péntekig 8 óra és 16 óra között.


Továbbá lehetőség van személyes beiratkozásra az oktatások helyszínén is, előzetes időpont egyeztetés után.

Kérdésem van
Név:
Telefon:
E-mail:
Kérdés:
Kapcsolat
Név:
Telefon:
E-mail:
Tárgy:
Üzenet: