Weboldal betöltése...
Képzési kínálatunk
06-20-988-57-88
06-70-234-10-20
06-30-265-46-85
iroda@baboss.hu
BaBoss Consulting a felnőttképző. Már 20 éve mondjuk.

Rólunk

A BaBOSS Consulting Büro Oktatási, Tanácsadó és Szolgáltató Betéti Társaság 1998-ban alapított családi vállalkozás. Cégünk létrejöttét indokolta az alapítók több évtizedes múltra visszatekintő részvétele és elhivatottsága mind az iskola rendszerű, mind a felnőttképzés keretén belül zajló oktatásban, közreműködés a szakmai vizsgáztatásban. Szakmai múltunkat megalapozza alapítóink magas szintű vezetői tapasztalata, a szakmákban hosszú időn keresztül betöltött változatos pozíciók, kiterjedt szakmai kapcsolatrendszer, a szakmai szervezetekkel való szoros együttműködés. Cégünk vezetői tisztségviselői szerepelnek a szakértői névsorban, a szakmai vizsgáztatás elnökei között, és számos rangos tevékenységet végeznek szakterületükön. Részt vettünk tankönyvek létrehozásában, lektorálásában, folyamatosan készítjük oktatást segítő jegyzeteinket, illetve az elektronikus tananyag kifejlesztésében is úttörő szerepet töltöttünk be.

Működésünk során részt vettünk több nappali rendszerű képzés szakmai oktatásában, iskolarendszerben több mint 10 éven keresztül oktattunk az iskolák széles palettájában, a szakmunkás képzéstől a felsőfokú szakképesítésig bezárólag. Igen sok felnőttképzésben, OKJ rendszerű tanfolyamban részt vevő hallgató oktatását bízták ránk az évek során, illetve saját szervezésű OKJ tanfolyamaink palettáját is széles körűre bővítettük. Munkatársainkkal, tanárainkkal a kapcsolat hosszútávú, az elmúlt több mint 15 év során szinte állandó kollégákkal dolgozunk.

   Napjainkra vállalkozásunk fő tevékenységi köre a felnőttképzés, illetve a területhez kapcsolt szolgáltatások. Elsődleges feladatkörünk a tanfolyamszervezés, melyen belül specializált területünk a kereskedelmi és a vendéglátó ipar szakképesítések megszerzésére irányuló OKJ-s képzések szervezése, oktatása, vizsgáztatása. A fenti szakterületek képzési igényét igyekszünk kielégíteni az alapfokútól, a felsőfokúig terjedő képzési palettánkban. Célunk a problémák rugalmas megoldása, ezért igyekszünk minden helyzetre optimális megoldást találni. Forduljon kollégáinkhoz bátran kérdéseivel, és ők a lehető legkedvezőbb megoldást fogják ajánlani.

Tanfolyamaink szervezése és lebonyolítása, az oktatott tananyag, a felhasznált tankönyvek, illetve a vizsgáztatási rendszer az Országos Képzési Jegyzékben előírt feltételeknek megfelelő. Folyamatosan követjük az esetleges jogszabályi változásokat, ennek megfelelően képzéseink minden esetben megfelelnek a törvényi előírásoknak. Természetesen a BaBOSS Consulting rendelkezik minden szükséges engedéllyel e tevékenység folytatásához. A Cégünknél megszerezhető összes szakképesítés államilag elismert, az Európai Unióban elfogadott OKJ számmal ellátott. Hallgatóink számára a záróvizsga bizonyítványt a szerződött vizsgaszervező partnerünk állítja ki.

Tanáraink, oktatóink a kereskedelem és a vendéglátó ipar területén több éves vezetői pozíciót betöltött szakemberek, magas szintű szakmai gyakorlati tapasztalattal. Előadásaikon az elméleti ismeretek oktatása mellett minden esetben gyakorlati tapasztalatokat is megosztanak a résztvevőkkel. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy hallgatóink minden esetben a legaktuálisabb szakmai ismereteket szerezhessék meg, ezért kollégáinkat rendszeresen tovább képezzük szakmai konferenciákon, és tréningeken való részvétellel.

Képzéseinket Budapest és Pest megye több területén folyamatosan indítjuk. Igény szerint kihelyezett tanfolyami képzéseket is vállalunk, tetszőleges helyszínnel. Az órák során a sikeres szakmai vizsga megszerzéséhez szükséges tananyagon kívül, hallgatóinkkal igyekszünk megosztani mindazokat a gyakorlati tudnivalókat, amelyek egy jövedelmező vállalkozás működtetéshez, és a magas színvonalon végzett szakmai munka teljesítéséhez elengedhetetlenül szükségesek. Tanfolyamaink ezért nemcsak a képzési programban előírt szoros tananyag követésével zajlanak, hanem tanáraink igyekeznek a hallgatókkal személyes kontaktust kialakítani annak érdekében, hogy minél konkrétabb segítséget nyújthassanak nekik. Az óráink hangulata ezért oldottabb, mint ahogy ez a hagyományos iskolarendszerű oktatásban megszokott. Törekszünk arra, hogy előadásaink konzultatív jellegűek legyenek, az óra menetébe teljes mértékben bevonva a hallgatóságot. Ezen módszer eredményeképpen válaszokat kaphatnak az egyéni problémákra, illetve a szakma rejtett ismeretit is elsajátíthatják.

2014 február 1.-től bevezettük minőségbiztosítási rendszerünket, ezzel egyidejűleg megszereztük a jogosultságot, hogy regisztrált felnőttképzési intézményként OKJ tanfolyamokat szervezhessünk és oktathassunk. A BaBOSS Consulting Büro szerepel a nyilvántartott felnőttképzési intézmények névsorában, engedély számunk: E-000165/2014   A képzések lebonyolításának folyamatos ellenőrzése, és hallgatóink elégedettségének rendszeres mérése lehetővé teszi számunkra, hogy eddigi hiányosságainkat feltárjuk, és megszüntessük. A minőségirányítási rendszer következetes alkalmazása minden kollégánk számára kötelező, ezáltal biztosítva azt, hogy minden egyes partnerünk számára a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani, és minden hallgatónk elégedetten távozzon tőlünk. Számunkra a legfontosabb, hogy hallgatóink minden tekintetben elégedettek legyenek, ennek a célnak rendeljük alá tevékenységünket.


Babos Lászlóné
Cégvezető - Közgazdász tanár
bzsuzsa@baboss.hu


További információk

Engedély számunk: NSZFH E-000165/2014
A tanfolyam díja bankkártyával is kiegyenlíthető.
Bankkártyás fizetési lehetőség

Adatvédelmi nyilatkozat

Közösség