Weboldal betöltése...
Képzési kínálatunk
06-20-988-57-88
06-70-234-10-20
06-30-265-46-85
iroda@baboss.hu
BaBoss Consulting a felnőttképző. Már 20 éve mondjuk.

Konyhai kisegítő

OKJ: 21 811 01

Ár: 80.000 Ft, vagy 3 X 35.000 Ft + Vizsgadíj (46.000 Ft)

"A tanfolyam ára tartalmazza az oktatás, a tankönyvek, a modulzáró vizsgák díjait, de NEM tartalmazza az OKJ-s vizsga költségeit! Az OKJ vizsgadíj kizárólag a vizsgára való jelentkezéskor fizetendő!
Helyszín(ek) és Időpont(ok):
  • Budapest IX. kerület
    ○ 2019-01-21
  • Érd
    ○ 2019-01-23
  • Monor
    ○ 2019-01-24
  • Szentendre
    ○ 2019-01-22
  • Veszprém
    ○ 2019-01-25
Helyszínek és oktatási napok:
Budapest, Érd, Monor, Szentendre, Veszprém
Oktatások a munkarendhez igazítva

 

Konyhai kisegítő

Program engedély száma: E-000165/2014/A005

OKJ: 21 811 01

 

 

A tanfolyam elvégzése után betölthető munkakörök:

 

  • Konyhai kisegítő
  • Konyhalegény
  • Konyhalány
  • Konyhai dolgozó
  • Ételkiosztó, tálaló
 

Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges helyiségeket, gépeket, berendezéseket, eszközöket, kézi szerszámokat, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és feldolgozott élelmiszereket. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.

 

Kinek ajánljuk?


A konyhai kisegítő tanfolyamunkat elsősorban azok számára ajánljuk, akik a vendéglátás területén konyhai munkakörben szeretnének elhelyezkedni, illetve már betöltik ezt a munkakört, de nem rendelkeznek a szükséges szakképesítéssel.

 

Feltételek a tanfolyam elvégzéséhez?


  • Alapfokú (8 általános) iskolai végzettség
  • Szakellátó által kiállított orvosi alkalmassági
  • A szakmai egészségügyi alkalmassági vizsgálatokat megszervezzük, nem kell egyénileg intézni a Résztvevőknek 
  • Amennyiben szeretnéd, előzetes tudásod/ismereteid beszámítjuk (erről bővebben ügyfélszolgálatunk készséggel tájékoztat, a tudásmérés eredményének függvényében képzési időd lerövidülhet)
  • Az előzetes tudásmérést és a képzési tanácsadást ingyenesen biztosítjuk.

 

Mit tanulunk?

 

  • Élelmiszerismeret
  • Élelmiszer biztonsági alapismeretek
  • Ételkészítési alapismeretek

 

Miből vizsgázunk?

 

A komplex szakmai záróvizsga 1 gyakorlati 2 szóbeli vizsga teljesítéséből áll.

 

A gyakorlati vizsgán számon kért anyag:

 

Ételkészítés alapjai.

A vizsgafeladat ismertetése:

 

  • A kihúzott tétele alapján munkatervet állít össze. A vételezési jegy alapján leves betéttel, köret, főzelék feltéttel, étel kiegészítő saláta, egyszerű tésztaétel ételcsoportokból kétféle étel elkészítése és tálalása minimum három adagban.
 
A szóbeli vizsgán számonkért anyag:
 

Ételkészítés alapjai.

A vizsgafeladat ismertetése:

 
  • Központi tételsor alapján a technológiai ismeretekből és egy-egy konkrét ételcsoporthoz tartozó ételek készítésének ismertetéséből számol be
 

Miből tanulunk?


Az általunk indított képzésekhez elkészítettük a jegyzetsorozatot, szóbeli és gyakorlati vizsga tantárgyankénti bontásban. A szóbeli és gyakorlati tételsor-kidolgozások tartalmazzák a szóbeli és gyakorlati vizsgán, számon kérhető teljes tudásanyag elsajátításához szükséges magyarázatokat és összefoglaló táblázatokat is





További információk

Engedély számunk: NSZFH E-000165/2014
A tanfolyam díja bankkártyával is kiegyenlíthető.
Bankkártyás fizetési lehetőség

Adatvédelmi nyilatkozat

Közösség