Weboldal betöltése...
Képzési kínálatunk
06-20-988-57-88
06-70-234-10-20
06-30-265-46-85
iroda@baboss.hu
BaBoss Consulting a felnőttképző. Már 20 éve mondjuk.

Vendéglátásszervező

OKJ: 54-811-01

Ár: 170.000 Ft, vagy 6 X 35.000 Ft + Vizsgadíj (55.000 Ft)

"A tanfolyam ára tartalmazza az oktatás, a tankönyvek, a modulzáró vizsgák díjait, de NEM tartalmazza az OKJ-s vizsga költségeit! Az OKJ vizsgadíj kizárólag a vizsgára való jelentkezéskor fizetendő!
Időpont(ok):
Helyszín(ek):
Helyszínek és oktatási napok:
Konzultációk minden második héten, heti egy napon, az alábbi időpontokban:

Budapest IX. kerület: Hétfő
Szentender: Kedd
Érd: Szerda
Monor: Csütörtök

Vendéglátásszervező

Program engedély száma:E-000165/2014/A003

OKJ: 54 811 01

A tanfolyam ára most 30 % engedményt tartalmaz

240.000 Ft helyett most csak 170.000 Ft, vagy 6 X 35.000 Ft részletfizetés


+ OKJ vizsgadíj 55.000 Ft


A tanfolyam elvégzése után betölthető munkakörök:

Bárvezető

Cukrászdavezető

Csárda üzletvezetője

Étterem üzletvezetője

Éttermi és rendezvényigazgató

Éttermi igazgató

Éttermi üzletvezető

Hidegkonyha-vezető

Kertvendéglő üzletvezetője

Munkahelyi étkezde, étterem vezetője

Népkonyha vezetője

Szállodai cukrászda üzletvezetője

Szállodai salátabár üzletvezetője

Vendéglő üzletvezetője

Borozó üzletvezetője (1-2 személyes)

Büfé-, bisztróvezető

Cukrászda-, fagylaltozó vezető (1-2 személyes)

Eszpresszó-, kávézóvezető

Étkezdés

Italboltvezető (1-2 személyes)

Kávéház üzletvezetője (1-2 személyes)

Kifőzdés

Kocsmáros

Söntés-, italboltvezető (1-2 személyes)

Söröző üzletvezetője (1-2 személyes)

Teázó üzletvezetője (1-2 személyes)

Étkezőkocsi felszolgáló

Éttermi felszolgáló

Főpincér

Hajópincér

Italpincér

Csapos

Italmérő

Mixer

Étkezdei szakács

Grill szakács

Hajószakács

Közétkeztetési szakács

Melegkonyhai szakács

Pizzakészítő szakács

Segédszakács

A Vendéglátásszervező a vendéglátásban vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat ellátó szakember, aki magas szintű, korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel és továbbfejleszthető tudással rendelkezik. A vendéglátó vállalkozások és az étkeztetési, vendéglátóipari szolgáltatásokat nyújtó egységek üzemeltetéséhez szükséges tervezői, vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat lát el. A vendéglátó egységekben végzi, irányítja, szervezi, ellenőrzi az árubeszerzést, a raktározást, a termelési, az értékesítési és szolgáltatási tevékenységeket. Összeállítja a vendéglátó egység kínálatát, bemutatja, reklámozza az egység szolgáltatásait, kialakítja az üzletpolitikát, a marketingstratégiát, a cégarculatot. Kapcsolatot tart, kommunikál magyar és idegen nyelven a vendégekkel, az egység üzletfeleivel és a hatóságokkal. Gondoskodik a vendéglátó egységekben a biztonsági-, munka- és tűzvédelmi, környezetvédelmi, higiénia, élelmiszerbiztonsági előírások betartásáról.

Kinek ajánljuk?


A Vendéglátásszervező tanfolyamunkat elsősorban azok számára ajánljuk, akik a vendéglátás területén vezetői (vendéglátó üzletvezető) munkakörben szeretnének elhelyezkedni, illetve már betöltik ezt a munkakört, de nem rendelkeznek a szükséges szakképesítéssel. Továbbá mindazon vállalkozók, üzlettulajdonosok, és üzletvezetők számára, akik önállóan üzemeltetik vendéglátó ipari egységeiket, de nem rendelkeznek az előírt vendéglátó ipari szakképesítéssel.

Feltételek a tanfolyam elvégzéséhez?


Érettségi

Szakellátó által kiállított orvosi alkalmassági igazolás

Mit tanulunk?

  • Élelmiszerismeret
  • Élelmiszerbiztonság
  • Vendéglátó kereskedelem

Miből vizsgázunk?


A komplex szakmai záróvizsga 1 gyakorlati és 1 szóbeli vizsgatevékenységből áll.

Gyakorlati vizsgán számon kért anyag:

Termelő és értékesítő feladat végrehajtása: Egy vendég részére gyorséttermi, hidegkonyhai, reggeli, uzsonna étel, és reggeli, vagy uzsonna ital adagolása, tálalása, elcsomagolása. Az étkezés befejezésekor elkészíti a gépi nyugtát, és "fizetteti" a vendéget. Az üzletben található gépeket, sütő - főző berendezéseket üzembe helyezi, illetve üzemen kívül helyezi.

A szóbeli vizsgán számon kért anyag:

A vendéglátó eladó feladatai: Vendéglátó vállalkozások lényege és jellemzői, élelmianyag és italismeret, különböző kávékészítési, kávédíszítési eljárások, takészítési, teszertartási ismeretek, koktél, jégkása, frappé, és turmixital készítési ismeretek, cukrászdai és kávéházi felszolgálás szabályai, élelmiszerbiztonsági szabályok, vendégkommunikáció, etikett, protokoll szabályok.

Miből tanulunk?


Az általunk indított képzésekhez elkészítettük a jegyzetsorozatot, szóbeli és gyakorlati vizsga tantárgyankénti bontásban. A szóbeli és gyakorlati tételsor-kidolgozások tartalmazzák a szóbeli és gyakorlati vizsgán, számon kérhető teljes tudásanyag elsajátításához szükséges magyarázatokat és összefoglaló táblázatokat is





További információk

Engedély számunk: NSZFH E-000165/2014
A tanfolyam díja bankkártyával is kiegyenlíthető.
Bankkártyás fizetési lehetőség

Adatvédelmi nyilatkozat

Közösség